avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Platesc pensie alimentara copilului meu incadrat intr-o forma de invatamant superioar si am aflat ca pe o perioada de un an si jumatate - mai exact din luna martie 2013 si pana in luna decembrie a anului 2014 a realizat si venituri. In acest caz daca este student si a realizat si venituri mai beneficiaza de pensie alimentara? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 16:52, 27 Ianuarie 2015
de unde a reiesit ca a renuntat in favoarea fiului?
mi se pare deplasat sa ne aruncam sa judecam fapta fiului daca nu stim decat ca a cerut in instanta pensia de intretinere care i se cuvenea .....
(pe aceeasi linie de argumentatie oi fi facut si eu o fapta abominabila cand am cerut in instanta pensia de intretinere a copilului desi tatal sau imi platea - benevol si cand isi aducea aminte - 300 de lei cu titlu de pensie de intretinere la un salariu de 2000 de euro .... :sorry: )
Ultima modificare: Marți, 27 Ianuarie 2015
mirebire, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara major antoniu.mihaela antoniu.mihaela buna ziua.fiul meu din prima casatorie caruia ii platesc pensie de intretinere s-a inscris anul trecut la o facultate id .pe baza adeverintei de inscriere a ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara IVANMARIUS IVANMARIUS Tinarul nu mai frecventeaza studiile superioare . Cum se poate opri retinerea pensiei alimentare? (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ivanov teodora ivanov teodora Buna ziua, as dori daca se poate sa primesc un sfat. Am fost casatorita azi am terminat divortul. Din mariaj avem impreuna un copil in varsta 20 ani care acum ... (vezi toată discuția)