avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

buna ziua.As dori si eu o lamurire intr-o problema.Am instrainat acum ceva timp apartamentul meu proprietate personala unuia dintre copiii mei printr-un contract de v.c. cu conditia de intretinere a mea,contract intervenit in urma unor problem medicale pe care le-am suferit nu demult.Eu am si in present rate la 2 banci {de nevoi personale} ,pe care din cauza faptului ca am fost nevoit sa ma pensionez pe caz de boala {si implicit mi-au fost reduse veniturile}si in conditiile actuale de majorare a ratelor din cauza devalorizarii leului fata de valute,sunt in imposibilitate de a mai achita ratele .Intrebarea mea este daca in conditiile de neachitare a ratelor poate fi afectat copilul meu prin executarea locuintei care este acum pe numele lui.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: titiC , utilizator 14:52, 27 Ianuarie 2015
Executarea silita se dispune strict asupra bunurilor in evidenta debitorului
Daca dvs nu figurati cu bunuri in evidenta,bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale,executorul judecatoresc va constata si va consemna aceasta situatie,urmand a informa creditorul
~ Conținut șters la cerere ~
si daca creditul nu a fost girat cu apartamentul?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru neplata credit de nevoi personale alessia32 alessia32 buna ziua, situatia mea este destul de complicata,in urma cu un an am girat o colega la 2 imprumuturi pe care nu le-a platit si acum am proprire pe salariu pt ... (vezi toată discuția)
Executare bun imobil pt credit nevoi personale fara garantii? mihaela vasilescu mihaela vasilescu am un credit de nevoi personale in val de 8.000 EUR,am intarziat cu rata vreo 2 luni si cei de la firma de recuperari ma ameninta cu executarea bunurilor ... (vezi toată discuția)
Capcana creditelor de consum , de tipul " nevoi personale " Sebylica Sebylica Am contactat niste credite de nevoi personale destul de maricele , la o banca din localitate . acum 3 ani. Platim rate destul de consistente , dar eu si sotia ... (vezi toată discuția)