avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Info pentru divort de cetatean sirian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Info pentru divort de cetatean sirian

Buna ziua, as dori si eu niste informati in legatura cu casatoria mea cu un cetatean sirian.
In 2001 m am casatorit in siria si in 2004 am plecat de acolo , problema e ca ne am casatorit in siria si eu nu stiu nimic de el...Ceea ce ma preocupa este ca nu stiu daca casatoria e valabila si in romania sau numai pe teritoriul sirian, vazand ca nu am nici un fel de act de casatorie as dori un ajutor din partea dumneavoastra, va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:30, 26 Ianuarie 2015
Daca sotul are deja 2 copii inseamna ca probabil a divortat de dvs. Solicitati un nou certificat de casatorie de la Sectorul 1 Bucuresti, de aceasta data cu toate mentiunile aflate pe marginea actului, dupa care incercati sa aflati tot prin cumnata dvs. daca in registrele de stare civila din Siria figurati divortata. Eventual poate ca afla dumneai prin exsotul dvs. unde s-a produs divortul si va trimite o copie dupa sentinta de divort. Oricum in Romania sunteti casatorita, asta e un lucru cert deoarece casatoria dvs. a fost inscrisa la autoritatile romane. In certificatul de casatorie scrie ca ati luat cumva numele sotului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii despre divort mariana3315 mariana3315 Buna ziua, as dori si eu niste informati in legatura cu casatoria mea cu un cetatean sirian. In 2001 m am casatorit in siria si in 2004 am plecat de acolo , ... (vezi toată discuția)
Reîntregirea familiei sisi_dado sisi_dado Sunt casatorita cu un cetatean syrian doar prin religie eu sunt de curand in romania am un copil cu el am 17 ani dar nu avem acte de casatorie copilul e pe ... (vezi toată discuția)
Bigamia tasela tasela Buna seara, Doresc sa stiu daca o femeie care a incheiat o casatorie in turcia , recunoscuta si in Romania ,daca divorteaza numai in Romania se poate ... (vezi toată discuția)