Cunostinte de baza din facultate sau din clasele primare, Andreea? Vezi cum scriu unii? Si nu ma refer la incepatori numai...
geo-avocat nu avea semne de punctuatie decat la final... Ti-l imaginezi scriind un act juridic, fie el de instanta, fie contract sau altceva? #-o
Apoi, nu cred sa fie asa lipsa de oameni bine pregatiti, insa cred ca oferta e destul de proasta... Stiu oameni bine pregatiti care lucreaza intr-un loc sub nivelul lor... din pacate...
Adica nu-ti poti plati chiria... mergi la o casa de avocatura, nu intr-un apartament, si nu-ti permiti sa mananci din banii aia... Iti dau 600-1000 de euro numai dupa 1 an, doi, trei... ce faci pana atunci? Ca sa nu spun ca nu e tocmai mult, avand in vedere ca muncesti minim 10 ore pe zi si mai platesti si taxe din ei.
Adica iti iau tot timpul liber, ok, dar ce-ti dau in schimb?
M-am certat cu un avocat ca eu voiam mai putin decat imi oferea el, dar el voia sa scada cat ceream eu (ceea ce era mai putin) pana la ceea ce oferea el (era mai mult). :D
Cine dumnezeu cu o constiinta a capacitatii sale intelectuale alege un astfel de loc de munca? Indiferent de bani. :-/
Imi place, Elis, tu esti mereu rabdator si intelegator cu toti, chiar cu mine... :D
Nu, chiar cred ca sunt multi inculti pe strazi. :P
Cauta indrumator, cat poate fi de ocupat sa nu scrie un rand corect? Sau cat mai aproape, ma rog? :-/ Daca eu caut un stagiar, de unde stiu ca omul asta imi va scrie altfel actele? Sau de unde stiu ca n-o sa-mi crape obrazul de rusine cand o sa citeasca vreun client un act din asta?...:">