Buna seara . Am un apartament in oras si firma care furniza caldura nu mai exista (a dat faliment,este in insolventa, nu stiu sigur) cert este ca din luna martie -2011 nu au mai furnizat nimic si nici eu nu am mai platit tot . Acestia m-au dat in judecata in ianuarie-2012,obiectul fiind :-somatie de plata- si solutia a fost :""RESPINGE ca nefondata cererea creditoarei ...in contradictoriu cu debitorul ...avand ca obiect somatie de plata ...IREVOCABILA "" .
In iunie-2014 "apare"alt dosar de la aceeasi firma catre aceeasi persoana si adresa , (cu mentiunea ca in primul dosar prenumele a fost maria in loc de mariana,cel corect care este in al doilea dosar) , obiectul fiind -PRETENTII- .In octombrie -2014 se judeca si solutia data este : ""RESPINGE actiunea ca neantemeiata . cu apel in 30 de zile "", reclamanta a facut apel si dosarul a trecut de la judecatorie , la tribunal , sa judecat si acesta si : "" solutia pe scurt : RESPINGE APELUL CA NEFONDAT . DEFINITIVA . ""
Mentionez ca nu am locuit aici in acest timp si ,normal ca , nu am primit citatii sau alte hartii nu stiu. Aceste imformatii le am de pe = portalul instantelor de judecata =.
Intrebarea mea este:
-Ce mai poate urma ? pe cale juridica ,sau..alta cale ?
-Este normal sa existe aceste DOUA dosare ?
-Mai poate sa deschida alt dosar ?
PS. Cel de la asociatia de locatari ''umfla'' continuu datoria si penalitatile , Ce ma sfatuiti sa fac ?
MULTUMESC ANTICIPAT !