avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... somatie de plata / pretentii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

somatie de plata / pretentii

Buna seara . Am un apartament in oras si firma care furniza caldura nu mai exista (a dat faliment,este in insolventa, nu stiu sigur) cert este ca din luna martie -2011 nu au mai furnizat nimic si nici eu nu am mai platit tot . Acestia m-au dat in judecata in ianuarie-2012,obiectul fiind :-somatie de plata- si solutia a fost :""RESPINGE ca nefondata cererea creditoarei ...in contradictoriu cu debitorul ...avand ca obiect somatie de plata ...IREVOCABILA "" .
In iunie-2014 "apare"alt dosar de la aceeasi firma catre aceeasi persoana si adresa , (cu mentiunea ca in primul dosar prenumele a fost maria in loc de mariana,cel corect care este in al doilea dosar) , obiectul fiind -PRETENTII- .In octombrie -2014 se judeca si solutia data este : ""RESPINGE actiunea ca neantemeiata . cu apel in 30 de zile "", reclamanta a facut apel si dosarul a trecut de la judecatorie , la tribunal , sa judecat si acesta si : "" solutia pe scurt : RESPINGE APELUL CA NEFONDAT . DEFINITIVA . ""
Mentionez ca nu am locuit aici in acest timp si ,normal ca , nu am primit citatii sau alte hartii nu stiu. Aceste imformatii le am de pe = portalul instantelor de judecata =.
Intrebarea mea este:
-Ce mai poate urma ? pe cale juridica ,sau..alta cale ?
-Este normal sa existe aceste DOUA dosare ?
-Mai poate sa deschida alt dosar ?
PS. Cel de la asociatia de locatari ''umfla'' continuu datoria si penalitatile , Ce ma sfatuiti sa fac ?
MULTUMESC ANTICIPAT !
Cel mai recent răspuns: marianapir , utilizator 22:28, 4 Februarie 2015
Nu trebuia sa existe nici cel de al doilea dosar. Nu mai au ce cale sa urmeze.
MULTUMESC FRUMOS !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma responsabilă nu vrea să plătească daunele cauzate de o avarie la rețeaua de apă potabilă nerezolvată la timp, deși a pierdut și apelul. pot face recurs? byiutzis byiutzis Buna ziua, Sa va expun pe scurt cazul parintilor mei. In ianuarie 2017 s-a produs sub strada unde locuiesc parintii mei o avarie la reteaua de apa potabila.. ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca -somatie de plata asanacheromel asanacheromel Intr-un dosar cu obiect somatie de plata s-a dat urmatoarea hotarare : \\"Respinge cererea formulata de reclamanta C.L. in contradictoriu cu parata ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare dragosdragos1991 dragosdragos1991 imi spuneti si mie va rog ce inseamna in termeni mai populari???va multumesc... Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge pentru lipsa ... (vezi toată discuția)