buna dimineata,am si eu o prima intrebare.In functie de raspunsul d-voastra,poate o a va mai deranjez cu altele
In cazul unei pensionari pe caz de boala,salariat fiind in acel moment,in Bucuresti,cartea de munca unde este trimisa?La casa de sanatate a sectorului unde ai domiciliul sau la casa de pensii a sectorului unde primesti pensia?
Va multumesc
este vorba chiar de mine.Nu imi pot recupera cartea de munca,fiindca nimeni nu stie unde este
Mergeti la ultimul angajator ( care v-a incetat contractul de munca inainte de pensionare) si vedeti daca are o copie dupa decizie.
Daca ati fost pensionar in perioada 2001 -2002 puteti afla de la casa de pensii si nr. de dosar ( in baza de date a pensiilor din 2002, va gaseste nr. de dosar dupa CNP si se poate sa fie la dosar carnetul de munca).
buna ziua,revin.D-le avocat,am luat legatura cu Casa de Pensii sector 2,am trimis CNP si nu m-au gasit in baza de date.Am luat legatura cu angajatorul meu de atunci si iata ce raspuns am primit
Am verificat in arhiva societatii si nu exista un exemplar al deciziei de pensionare.
Dosarul de pensie a fost depus la Casa de Pensii Sector 2 cu nr. 6394/05.03.2001.
Verificare pensie
marjordy
Spuneti-mi, va rog, in ce conditii se poate solicita verificarea pensiei pentru limita de varsta pentru ca pensia mea este mai mica decat a altor persoane ... (vezi toată discuția)