avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plecare mai repede decat perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plecare mai repede decat perioada de preaviz

Buna ziua lucrez la o multinational ca si sef de depozit.
In data de 19.01.15 am depus demisia a fost luata la cunostinta de sefi mei si am preaviz pana in data de 13.02.14.Am efectuat in decursul anului trecut si a anului asta multe ore suplimentare si a-si dori sa le recuperez.Mai am 3 zile de concediu de anul trecut si cel putin doua zile de recuperare de anul asta de luat.
M-am facut cerere de zi libera(recuperare ) pt 29.01.15 si cerere de concediu pt saptamana 6 din 02.02-06.02 iar seful meu amana semnarea cererilor motivand lipase de oameni.
Eu intentionez sa nu mai vin deloc la service din data de 02.02.15 daca nu imi va semna cererile de concediu si recuperare.
Ce se poate intampla daca nu mai prezint la serviciu atat timp cat sunt in preaviz si nimeni nu este momentan in locul meu sa prea gestiunea postul de sef de depozit. Mentionez ca nu am gestiune pe semnatura iar la mine in depozite intra cine vrea cand vrea.Da stiu ca daca nu ma prezint 3 zile se desface contractual automat cu zile nemotivate.
Multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 27 Ianuarie 2015
Absenţa nemotivată de la locul de muncă a salariatului aflat în perioada de preaviz atrage posibilitatea sancţionării disciplinare a acestuia de catre angajator, inclusiv prin desfacerea disciplinara a contractului individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara respectarea preavizului 6aprilie 6aprilie Am urmatoarea situatie: Am trimis demisia mea ieri dupa ora 17 celor de la resurse umane fara a preciza ultima mea zi de munca, respectarea sau nu a ... (vezi toată discuția)
Preaviz Marius-Alexandru Marius-Alexandru Buna seara! O intrebare, mai am preaviz pana pe 27/12 si astazi le-am comunicat sefilor ca mai vin doar pana vineri, ei au inceput sa ma ameninte ca daca nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o nelamurire legata de zilele de concediu. la locul ... cristinaIonita81 cristinaIonita81 Buna ziua. Am o nelamurire legata de zilele de concediu. La locul de munca unde lucrez avem dreptul la 22 de zile de concediu de odihna. Nu intotdeauna intr-un ... (vezi toată discuția)