buna ziua tuturor;
daca am un PFA si vreau sa angajez o persoana care sa presteze ac munca pe care o fac si eu pe PFA si primeste bani pt lucrarile facute , banii primiti se primesc in contul PFA-ului sau pe un cont al persoanei respective; eu baii pe care ii primesc pe lucrari ii primesc integral fara retinerea impozitelor , CAS-ului, CASS-ului; astea le platesc eu la sf de an; m-ar interesa daca si angajatilor mei (viitori) li s-ar aplica ac regim si platile pt munca prestata de ei ar intra in contul de PFA
multumesc
Il angajati cu contract de munca dar raporturile dintre dumneavoastra ca prestator si beneficiar se face numai prin pfa (facturile, plata facturilor si incasarea in contul pfa).
Da, banii ii primeste pfa-ul si apoi il plateste pe angajat si plateste si impozitele si contributiile sociale pentru acesta, pe langa cele platite pentru pfa.
Veti depune formularul 070 la in prima zi a lunii in care veti angaja persoana si veti trimite si revisalul in ultima zi lucratoare dinaintea primei zile de munca a salariatului.