avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA DE POLUARE dupa 1 iulie 2008
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA DE POLUARE dupa 1 iulie 2008

Buna ziua!
Am platit taxa, am inmatriculat masina.
Am facut o plangere prealabila, primit raspuns nefavorabil, facut chemarea in judecata la tribunalul Cluj, angajat avocat si cererea a fost respinsa!
Intocmit recursul, la sedinta sentinta in pronuntare si verificat pe site recursul respins!!
Ce se mai poate face?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 11:48, 11 Iunie 2009
Puteti sa-i spuneti data la care ati platit taxa de poluare si ati inregistrat masina?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare 2009 valery valery Va rog daca puteti sa imi spuneti ce pasi trebuia urmati ptr recuperarea taxei de inmatriculare? Trebe mai intai cerere la finante si apoi daca e respinsa sa ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare ioana_mad ioana_mad Suntem noii posesori ai unui VW Golf IV 1.4 16v benzina, an fabricatie 2000 achizitonata in targul de masini. Acolo vechiul proprietar ne-a asigurat ca masina ... (vezi toată discuția)
Pastrare masina pe proprietar de germania, cu numere de germania ruh01 ruh01 Buna ziua, Am primit o masina inmatriculata in Germnaia, proprietarul e in Germania si nu o mai foloseste. Taxa de timbru e de 6700 de euro, asa ca va dati ... (vezi toată discuția)