avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Casuta postala a Asociatiei!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Casuta postala a Asociatiei!

Care este casuta postala a asociatiei daca vrei sa expediezi o felicitare de Craciun, o scutire de la plata cotelor de intretinere pt. ca ti-ai prelungit concediul cu familia inca trei saptamani, sau o sesizare, cum procedezi ca proprietar in aceea asociatie?
Cel mai recent răspuns: Maria2143 , utilizator 20:59, 28 Ianuarie 2015
Adam Grecu a scris:

Doamna, nu mi se pare ca glumiti, observ ca insistati... Adica postasul care va aduce corespondenta nu stie unde este sediul as. prop. pentru a pune o scrisoare simpla, o factura? Ce sa mai zic de o scrisoare recomandata, pentru care postasul nu o pune in nicio cutie postala, ci o inmaneaza direct celui de la asociatie care trebuie sa semneze de primire?
Aaaaa, nu este nimeni la sediu? Atunci lasa la cutia postala un mandat prin care anunta as. prop. ca la sediul of. postal ii asteapta o scrisoare recomandata!




Multumiri. Situatie lamurita. Altfel nu se poate discuta, comunica.
Doar in scris cu confirmare de primire. Toate caile mentionate de dvs, s-au epuizat.
Nu ridica nimeni corespondenta, nici de la oficiul postal. Da, acolo in statutul juridic este, probabil, adresa presedintelui de la data infiintarii asociatiei. Stiti cati presedinti au fost in functie, efectiv, sau doar asa, cu numele? Tot blocul. Aproape toti proprietarii. Adica nu dorea nimeni functia si au gandit dumnealor \"prin rotatie\". S-au tot rotit pana un domn, actualul domn presedinte s-a cam lipt de functie, oferindu-si serviciile sa fie el cand altii nu vor, adunand ani buni de mandat, astfel.
Ma bucur ca este clar subiectul. Nu era vorba de cutia de tabla din perete.
Multumesc pentru intelegere. Am citit cu atentie raspunsul. Sincer, la varianta cu mentiunea din acel act juridic, de infiintare a Asociatiei de proprietari nu m-am gandit!
O confirmare de primire, este foarte importanta, trebuie obtinuta, legal, semnatura persoanei juridice de pe aceea confirmare, conteaza!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Ianuarie 2015
Maria2143, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa asociatiei de proprietari. care e ? fanrapid2 fanrapid2 Doresc sa trimit o scrisoare oficiala asociatiei de proprietari si nu stiu exact care e adresa. Fiecare locatar are numar de apartament, dar asociatia (care e ... (vezi toată discuția)
Casuta postala de corespondenta la comun - bloc Andreea A.86 Andreea A.86 Buna ziua! Am o nelamurire. Recent, pe usa de la intrarea in bloc, s.a montat o cutie postala COMUNA, chiar daca fiecare locatar are casuta lui separata. Cutia ... (vezi toată discuția)
Acces in casa scarii daniellupascu1984 daniellupascu1984 Lucrez ca postas la o firma de servicii postale care livreaza corespondenta ....problema o am cu administratorii de bloc care refuza sa îmi pună la ... (vezi toată discuția)