avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie copil

Buna ziua,am si o nelamurire eu am dus dosarul pentru cresa fetitei pentru luna februarie 2015 eu inca sunt in concediu maternal incep munca in luna martie si as dori sa stiu daca mai primesc indemnizatie in februarie pentru luna ianuarie ar fi ultima luna in care mai primesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:12, 28 Ianuarie 2015
1. Indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC) nu se suspenda daca duceti copilul la cresa.

2. In februarie veti primi indemnizatia pentru luna ianuarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea indemnizatiei de crestere a copilului amimihal amimihal buna am urmatoarea nelamurire am nascut in 23.03.2014 sunt PFA ,si am fost in concediu de maternitate pana in 06.06.2014 indemnizatia de crestere a copilui ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal perioada determinata CristinaElenaC CristinaElenaC Buna ziua. Am fost angajată pe perioada determinată pana la 31 ianuarie(Vechime la acest loc de munca 1 an si 6 luni). Pe 19 ianuarie am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu post natal - conditii niculai_elena niculai_elena Buna ziua! Va deranjez si eu cu o intrebare! Sunt insarcinata si ar trebui sa nasc pe 15 ianuarie 2015, insa eu implinesc la locul de munca 1 an pe data de ... (vezi toată discuția)