avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card de credit

Doar o intrebare as avea daca se poate.....In anul 2008 am luat un card de credit in valoare de 5.000 lei(1,300 euro),nu am mai platit nimic la el din acel an...acum am fost instiintat de un executor judecatoresc ca am de platit suma de 90.000 lei(20.000 euro)
Doresc sa intreb daca este posibil sa ajung la o asa majorare?daca sa deschid un proces civil?Mentionez ca eu doresc sa platesc tot creditul sa scap,dar la o valoare mult mai civilizata
Ma multumesc si astept un raspuns...Cu stima
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:07, 29 Ianuarie 2015
Depinde si de dobanzile, majorarile si penalitatile din contractul pe care l-ati semnat. La acestea se adauga si cheltuielile de executare si onorariul executorului judecatoresc. Oricum suma pare extrem de nesimtita iar in cazul in care imprumutul este de la un IFN trebuie vazut ce se poate face in instanta.
~ Conținut șters la cerere ~
Dacă debitorul a fost înștiințat de către executor, implicit s-a început executarea. Prescripția dreptului de a cere executarea silită trebuie invocată în primul rând. Mai apoi puteți ataca și cuantumul debitului. Contestația trebuie făcută în termen de 15 zile de la primirea înștiințării de la executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli executare silita VAYA VAYA In urma unei sentinte civile unde am cerut iesirea din indiviziune s-a stabilit ca eu sa platesc o sulta proprietarului minoritar. Imediat acesta a mers la ... (vezi toată discuția)
Contestatie cheltuieli de executare silita emilia160189 emilia160189 Buna ziua, Am primit de la executor o incheiere de stabilire a urmatoarelor cheltuieli de executare: - onorariu de avocat - 10% din valoarea creantei de ... (vezi toată discuția)
Intelegere intre creditor si debitor(sarire din schema executor laur01 laur01 Am uncontract de imprumut (eu sunt creditorul) .Contractul este pe o suma de 5000 de euro . Timp de aproape 2 ani si 9 luni debitorul mi-a achitat bani cu ... (vezi toată discuția)