avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Familie - divort, stabilirea domiciliului la tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Familie - divort, stabilirea domiciliului la tata

sunt in pragul unui divort.impreuna avem un baiat situatia mea finaciara nu se compara nici pe departe cu a ei copilul are un an si 7 luni am vreo sansa sa castig copilul va rog mult spunetimi si mie ce este de facut accept orice fel de sfaturi
Varsta copilului pare sa dea castig de cauza mamei.
Va puteti insa judeca intrucat daca nu are deloc bani si prima instanta da o hotarare aiurea puteti castiga.

Cunosc cazuri in care tatal a castigat aiurea in prima instanta dar mamele au avut noroc ca au venit la mine si in apel s-a schimbat situatia si au castigat ele.
Daca mama pierde si nu declara cale de atac ramaneti castigator...

Deci, puteti incerca un proces...
avocat_lascoschi a scris:

Cunosc cazuri in care tatal a castigat aiurea in prima instanta dar mamele au avut noroc ca au venit la mine si in apel s-a schimbat situatia si au castigat ele.

:happy: Jaj! Istenem! Ati observat ca d-voastra sunteti persoana care va lauda cel mai des?

@Denys_Mara
Sa castigati copilul? Domnule draga, copiii nu sunt premii. Va inteleg spaima pentru ca am trecut si eu prin asa ceva insa nu cred ca trebuie sa va incrancenati in lupta unul impotriva celuilalt. Fara motive temeinice nu cred ca domiciliul copilului va fi stabilit la d-voastra mai intai pentru ca este foarte mic si mai apoi pentru ca din ceea ce scriati chiar d-voastra mama are conditii mai bune.
Puteti si trebuie sa va "luptati" ca sa aveti un program cat mai bogat cu copilul care sa va permita sa nu pierdeti momentele cele mai importante din viata lui; sa va puneti "amprenta" in educatia lui si sa-i fiti aproape. Nu cred ca merita sa purtati "batalii" pe care nu le puteti castiga decat daca chiar nu aveti incotro.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Ianuarie 2015
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura divorţului când există copii minori rrramor rrramor Buna ziua, Casatorita de 7 ani, 1 copil de 3 ani. In prezent locuim toti 3 in casa cumnatei mele si avem un apartament comun care este scos la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara nastasiumihail nastasiumihail Buna seara.Am o mare nelamurire ce ma macina de ceva timp si la care as dori sa stiu niste raspunsuri .Eu am o relatie cu o femeie ce dureaza de 4 ani si ceva, ... (vezi toată discuția)
Autoritate parinteasca Menytta Menytta Am un copil minor provenind dintr-o relatie de concubinaj de 5 ani, copilul fiind recunoscut si avand numele tatalui. El locuieste in chirie intr-o noua ... (vezi toată discuția)