avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Imputare plata integrala a casco pe tot anul la ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Imputare plata integrala a casco pe tot anul la momentul incheierii leasingului pentru dauna

Buna ziua. Am si eu o mare dilema si sper sa ma lamureasca cineva daca este legal ceea ce mi se cere. Am un contract de leasing la masina, si o polita CASCO incheiata de societatea de leasing cu cea de asigurari iar leasingul imi refactureaza mie lunar ratele de casco. Vreau sa cesionez contractul de leasing catre o persoana care il va si plati integral. Cand am cerut sumele ce trebuie sa le platesc eu, ca utilizator ei imi cer si valoare din casco pana la sfarsitul anului contractual pe motiv ca am avut dosar de dauna in cursul anului. Ca sa nu apara si interpretari de genul ca vreau sa ii pacalesc eu casco pe an este 3000 euro, ar mai fi de platit cam 1400 de euro pentru restul de an iar dauna a fost aproximativ 3000lei (schimbare un parbriz crapat).
Multumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 10:37, 29 Ianuarie 2015
Raspunsul il gasiti in conditiile de asigurare.Plata primei de asigurare anuala este conditia platii oricarui daune in perioada de acoperire.Plata primei in rate, este o facilitate iar atunci cand se produc daune, conditia de acoperire este de a fi platita integral prima anuala. La capitolul Plata daune din condiii, veti gasi ca din despagubire, se retine fransiza pentru eveniment(daca exista) si diferenta de prima anuala datorata la data evenimentului.
Ultima modificare: Joi, 29 Ianuarie 2015
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nbg leasing nu vrea sa-mi elibereze cartea masinii danielp111 danielp111 In luna iulie 2014 s-a terminat contractul de leasing cu firma in cauza achitandu-se toate facturile aferente acestui contract care s-a derulat pe 5 ani. Pe la ... (vezi toată discuția)
Casco sarmasan ceilia sarmasan ceilia pot repara doua daune pe casco platind o sing data franciza un parbriz crapat si o usa zgiriata (vezi toată discuția)
Omniasig ne fura oceanu andrei oceanu andrei Am fost la omniasig si am depus doua dosare de dauna,am dus masina la service dupa care am primit acasa la diferenta de o zi k ei vor sa introduca ... (vezi toată discuția)