avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii PFA

Daca sunt PFA si in acelasi timp lucrez sunt obligata sa platesc contributioa pentru asigurarea medicala? Agentul la care lucrez plateste in mod regulat
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:14, 29 Ianuarie 2015
Pentru ca mai aveti si un contract de munca valabil in acelasi timp cu pfa-ul, doar pentru contributia la pensie sunteti scutit. Contributia la sanatate o platiti in continuare la pfa.
Detalii la adresa www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contribuþii sociale ºi impozit în cazul traducãtorilor autorizaþi csllngy csllngy Buna ziua Am autorizatia de traducator. Am inteles ca trebuie inregistrata la finante. Impozitul se plateste in regim real. Ce se intampla cu contributiile ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare la un pfa heidi88 heidi88 Buna ziua! Am o mare nedumerire in ceea ce priveste un contract de colaborare pe care as dori sa il inchei. Tata nu ma sfatuieste sa il inchei ca imi spune ca ... (vezi toată discuția)
Angajati pe pfa NasuNasu NasuNasu Buna ziua, Detin un PFA cu cod CAEN 8299. Pot sa angajez pe PFA-ul meu, cateva persoane ce vor lucra in vanzari? Si daca da, care sunt variantele in care ... (vezi toată discuția)