avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de somaj?

Buna ziua, imi puteti scrie va rog daca pot beneficia de ajutorul de somaj daca in perioada dec.2012 -21.11.2014 am fost in concediu crestere copil, iar din 23.11.2014 -31.12.2014 am fost in concediu fara plata iar in ianuarie 2015 am lucrat.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: szasza , utilizator 09:28, 29 Ianuarie 2015
Veti putea beneficia de indemnizatie de somaj daca va incetaza contractul individual de munca din motive neimputabile dvs. (unul din ele este desfiintarea postului).
Va multumesc frumos pentru raspuns!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? CAMELIADORI CAMELIADORI Buna ziua m-am intors din concediul de crestere al copilului in data de 28 dec 2010 am lucrat la ei pana in data de 15.06.2011 cand mi sa spus ca ,contractul ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic RamonaMB RamonaMB Buna ziua. As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns. In prezent sun in concediu de ingrijire copil. Ultimul loc de munca a fost la Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? manowar1979 manowar1979 Buna ziua! Am nevoie de o informatie de la dvs deoarece agentia judeteana de care apartin, adica Targu Neamt, nu m-a lamurit...pana pe data de 22 decembrie ... (vezi toată discuția)