avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Concluzii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Concluzii

Daca s-a depus expertiza urmeaza termenul din 03.02.si eu nu am de facut obiectiuni la expertiza ca pirit,cind se pun concluziile ?
Cel mai recent răspuns: IancuV , utilizator 11:00, 29 Ianuarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Daca nu are nici reclamantul nici instanta obiectiuni,cand se depun concluziile? Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlaturare expertiza! cata26 cata26 Buna dimineata!Am avut un litigiu de munca cu patronul,el fiind reclamant a cerut proba cu o expertiza tehnica!Aceasta expertiza s-a desfasurat in alta ... (vezi toată discuția)
In dusmanie cu o pers si este acceptat martor in penal e posibil?/// gemilia gemilia am depus acte care dovedesc ca sunt in dusmanie cu o pers martor in dosarul penal eu cu aceasta persoana am din anul 2008 procese eu reclamant ea pirit leam ... (vezi toată discuția)
Judecare in lipsa - comunicare acte procedurale eugen82 eugen82 Deschid urmatorul subiect de discutie ca urmare a situatiei semnalate in topicul “ce cale extraordinara de atac se poate promova” deschis de diana ... (vezi toată discuția)