avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Anulare contract vanzare fond comert
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Anulare contract vanzare fond comert

Daca contractul de vanzare-cumparare fond comert s-a semnat si depus la ONRC,exixta o periada (24h) in care se mai poate anula ?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:40, 30 Ianuarie 2015
Anularea unui contract se poate face numai in instanta pentru conditii de forma sau de fond. Adica daca s-au incalcat niste aspecte care sunt necesare pentru incheierea valabila a contractului.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare act CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna ziua. Va expun mai jos o speta cu care ma confrunt si pentru a carei solutionare am nevoie de opinia dvs. Prin cererea adresată instanţei de ... (vezi toată discuția)
Restabilirea situatiei anterioare maria000 maria000 situatie e urmatoarea: am incheiat un contract de vanzatre cumparare cu o persoana A, avand ca obiect un teren. Dupa un timp am fost chemat in judecata de ... (vezi toată discuția)
Precontract de vanzare-cumparare 24-ZZZ 24-ZZZ Buna seara! Puteti sa-mi spuneti cert daca, in situatia in care exista un precontract de vanzare-cumparare a unui imobil aflat in proprietatea unei societati ... (vezi toată discuția)