avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa, completare rjic
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa, completare rjic

buna ziua!va rog sa-mi spuneti daca bonurile de benzina le trec in rjic cu valoarea intreaga sau la 50 la suta?
multumesc frumos,astept raspuns...
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:50, 29 Ianuarie 2015
Toate cheltuielile facute pe pfa le treceti in RJIP conform documentului de plata. Separat tineti fise pentru operatiuni diverse la fel cu toata valoarea. La sfarsit de luna cand faceti totalul la fiecare fisa, treceti acest total in jurnalul operatiunilor diverse. Si aici apare diferenta caci la cheltuielile care sunt deductibile partial, cand preluati totalul lunar aplicati procentul si in jurnalul operatiunilor diverse treceti doar cat e deductibil iar diferenta o treceti in centralizatorul cheltuielilor nedeductibile.
Mai detaliat cititi ordinul nr. 1040 din 8 iulie 2004 pentru aprobarea Normelor metodologice privind organizarea şi conducerea evidenŃei contabile în partidă simplă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pfa earlysunset earlysunset Buna ziua! Am mai multe intrebari referitoare la documentele pe care trebuie sa le intocmeasca o PFA nepletitoare de TVA, in sistem real: 1. Din cat m-am ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea cheltuielilor deductibile partial (pfa) si calculul venitului total Mickaela Mickaela Buna ziua, Ma poate informa cineva cum trebuie inregistrate in Registrul jurnal de incasari si plati ptr. PFA-uri cheltuielile deductibile partial (cum sunt ... (vezi toată discuția)
Pfa-fisa de operatiuni diverse VvalentinaA VvalentinaA Buna ziua, Sunt PFA si as dori sa ma ajutati cu o informatie referitoare la completarea fisei pentru operatiuni diverse si implicit a jurnalului privind ... (vezi toată discuția)