avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere persoana juridica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere persoana juridica

Buna ziua,

Ca persoana juridica am inteles ca nu poti face plangere la ANPC, dar la Politie pot face plangere?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dragos1109 , utilizator 15:51, 31 Ianuarie 2015
Multumesc. Dupa ce mi-au dat diferenta si au vazut ca m-am suparat, mi-au trimis e-mail cu facura si ch pe suma retinuta, scrie "consiliere juridica", numai ca nu m-a consiliat nimeni iar eu pe d-l care este jurist trecut pe hartia-contract nu l-am vazut, am vorbit doar cu o d-ra care mi-a spus ca o sa-mi ia 2000 de lei / an/sediu (trecut acest aspect si in hartia-contract) atat cu consilierea, si apoi mi-a trimis un ctr de comodat cu titlu gratuit pe e-mail, fara nr de tel, fara persoana de contact, fara sa vrea sa se treaca ei, ca firma, intermediari, doar un nume de proprietar si o adresa de CI (aceeasi cu sediu social). Au refuzat vehement orice altceva.
Dar mai am de la ei pe e-mail acte precum ca se vor duce ei si-mi vor face sediu, inclusiv procura. Iar pe hartia-contract-proces verbal scrie jos cat avans am dat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Dragos1109, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament ce este sediu pentru o firma cristina234 cristina234 Buna ziua, Voi cumpara un apartament care momentan este sediu pentru societatea actualilor proprietari. Am platit avansul si urmeaza sa definitivam ... (vezi toată discuția)
Deducere tva constructie sediu social manolacheflorentina manolacheflorentina buna ziua, sc...........X are sediul social intr-unapartament de bloc, in bucuresti si a inchiriat o camera cu contract de comodat cu destinatia de sediu ... (vezi toată discuția)
Comodatul, pfa-ul si ipoteca vlucian vlucian Doresc sa-mi infiintez un pfa, ca sediu am ales apartamentul proprietate personala achizitionat prin credit ipotecar - domiciliul e in apart sotiei. Am acordul ... (vezi toată discuția)