avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxe timbru in litigii de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxe timbru in litigii de munca

Din cate stiu, litigiile de munca sunt scutite de taxa judiciara de timbru. In acest caz, pentru comunicarea actelor din dosar ( la solicitarea uneia dintre parti ) trebuie platita taxa de timbru pt fiecare pagina ?
Cel mai recent răspuns: godspeed , utilizator 19:34, 14 Februarie 2015
Krissia a scris:

@U.B.I.K. Exact la asta ma refeream....nu mi se pare o situatie normala daca litigiile de munca sunt scutite de taxa de timbru. De ce trebuie platit taxa pt comunicarea unor copii din dosar ?

Buna seara.

Conform art.29 alin 4) din OUG 80/2013 "Actiunile si cererile privind raporturile de serviciu ale functionarilor publici si ale functionarilor publici cu statut special sunt asimilate, sub aspectul taxei judiciare de timbru, conflictelor de munca."

Si totusi, actiunea mea in anulare act adminsitrativ de mobilitate si cerere de suspendare a actului pana la solutionarea definitiva a cererii in anulare a fost taxata cu 200 lei.

Mi-a fost respinsa cererea de suspendare si doresc sa exercit calea recursului impotriva Incheierii prin care s-a respins cererea de suspendare . In aceste conditii, cum timbrez recursul? Multumesc anticipat pentru raspuns :)
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Februarie 2015
godspeed, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat va rog daca am depus recurs la o hotarire de fond funciar trebuia sa platrsc un timbru? as vrea sa nu am surpriza ca recursul va fi respins pentru ca nu am platit ... (vezi toată discuția)
In prezent, exista taxa judiciara de timbru pentru actiunile izvorate din raporturi de munca, sau nu?! LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in privinta unei chestiuni, pentru ca imediat nu mai inteleg nimic. :( Pe acest site cat si pe altele, am tot ... (vezi toată discuția)
Recurs litigii munca - scutire taxe timbru adinutza.2008 adinutza.2008 Vreau sa fac recurs impotriva unei sentinte civile care a fost data de Tribunal sectia conflicte de munca, asig. sociale si contencios administrativ fiscal, ... (vezi toată discuția)