avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avocat si consilier juridic in acelasi dosar ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Avocat si consilier juridic in acelasi dosar ?

As vrea sa stiu daca este corect, normal si legal ca intr-un dosar la instanta sa apara atat un avocat ( delegatia de reprezentare si intampinarea, nefiind prezent fizic niciodata ) cat si un consilier juridic cu delegatie nelegala depusa la dosar ( care a asigurat practic reprezentarea juridica in instanta, fizic ). As vrea sa invoc exceptia de nelegalitate si de nulitate ale documentelor de reprezentare juridica. Rog precizarea si unei baze legale va rog. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 21:45, 4 Februarie 2015
Indus in eroare instanta de judecata.
a) Folosirea de inscrisuri falsificate = infractiune
b) Folosirea de ARGUMENTE false si rationamente gresite = nimic

Deschideti un subiect nou (acesta este epuizat) si scrieti-ne CONCRET cum a fost indusa in eroare instanta.
Cazul a) este valabil... si nu e singurul
Zaaau? Ce cautati atunci in forumul de procedura civila? Faceti plangere penala si deschideti o discutie in forumul de drept penal.
In forumul de procedura civila sunt pt ca intrebarile mele tin de civil ! Cand o sa am probleme de clarificat referitoare la penal voi merge acolo. Logic. :P
@Krissa:

Nu știu la ce logică vă referiți, dar ceea ce spuneți nu prea e logic. ;)

u.b.i.k. a scris:

Indus in eroare instanta de judecata.
a) Folosirea de inscrisuri falsificate = infractiune

Krissa a scris:

Cazul a) este valabil... si nu e singurul

Apoi dacă vorba de infracțiune, așa cum spuneți, înseamnă că ar trebui să vă adresați cu o întrebare pe un forum de drept penal așa cum vi s-a sugerat.

În ceea ce privește problema D-voastră de procedură civilă, la aceasta vi s-a răspuns deja, chiar dacă nu vreți să acceptați răspunsurile primite.

Alte discuții în legătură

Exercitarea profesiei de cons. jr. in domeniul privat adriannn adriannn Buna ziua. 1. Pentru practicarea profesiei de cons. jr. este obligatoriu inscrierea in tabloul cons. juridici? Textul legii 514/2003 este interpretabil, ... (vezi toată discuția)
O institutie publica poate angaja un avocat daca are angajat un consilier juridic ? oanaportar oanaportar Consilierul juridic nu a reprezentat niciodata institutia in procese penale. Procesul penal la care institutia sa angajeze un avocat este unul complex. o ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati profesionale livs livs Din cate am citit eu,potrivit legii si statutului consilierului juridic, activitatea de consilier juridic liber profesionist este incompatibila cu cea de ... (vezi toată discuția)