avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice participare la licitatie cu acord de ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

participare la licitatie cu acord de asociere+angajament de sustinere tehnica si financiara

Buna ziua,
Am participat la o licitatie in asociere cf art 44 din OUG nr 34/2006. Am depus acordul de asociere si angajamentul privind sustinerea financiara si tehnica.
Autoritatea ne intreaba in ce calitate participam la procedura. Va rog sa ma ajutati, maine pana la ora 10.00 trebuie sa trimit raspunsul. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 20:48, 29 Ianuarie 2015
pai sunteti ofertantul sau tertul sustinator. sau sunteti asociati ? in calitate de ce participati la licitatie? Ajutati pe cineva sau sunteti in echipa cu cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociere operatori economici cf oug 34/2006 crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine aspectul mai multor operatori economici care se pot asocia pentru a-si depune cadidatura sau oferta comuna pentru ... (vezi toată discuția)
Sustinere ofertant mi58 mi58 Buna ziua, va rog sa ma ajutati prin a mi spune daca sustinerea ( in cazul în care susţinerea terţului vizează îndeplinirea unor cerinţe minime de ... (vezi toată discuția)
Acord de asociere - lider asociere vs repartitie contributie tehnica/financiara/prof. soazig soazig Doua firme doresc sa participe la o licitatie - furnizare produse si instalare, cu oferta comuna. Firma A - romana, creata in 2005, dar fara capacitate ... (vezi toată discuția)