avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Admis in parte!! Onorariul cu avocatul?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Admis in parte!! Onorariul cu avocatul?

Buna ziua.

Daca s-a admis '' in parte '' actiunea principala a paratului si parata deasemenea a cazut tot '' in parte '' in pretentii, atunci de ce nu se specifica nimic in hotarare daca chetuielile cu avocatul meu (paratului) sunt sau nu suportate de partea adversa asa cum am cerut?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 20:47, 29 Ianuarie 2015
probabil s-a admis in parte actiunea reclamantului, paratul nu a avut actiune, sau a avut actiune reconventionala. Daca nu scrie nimic in sentinta daca si de ce nu s-au acordat cheltuielile de judecata, respectiv onorariul de avocat, va trebui sa faceti o completare de hotarare, prin care sa cereti instantei sa se pronunte si asupra cheltuielilor de judecata, in cazul in care nu s-a pronuntat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli de judecata timpuriu timpuriu am avut \"calitatea\" de parat intr-un proces civil , am invocat exceptii si am facut cerere reconventionala ptr care am platiti taxe de timbru cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg hotararea VikBemBem VikBemBem Buna ziua. ------------- In actiunea civila am cerut \\"cu cheltuieli de judecata\'\' [b] * Cum pot deduce din aceasta hotarare daca \'\'cheltuielile mele ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata atlantiana atlantiana Am fost parte intr-un recurs, ca parat (am castigat fondul, si partea adversa a facut recurs). Am angajat avocat, iar termenul imediat urmator recursul a fost ... (vezi toată discuția)