avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... INSTANTA A REFUZAT CONEXAREA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

INSTANTA A REFUZAT CONEXAREA

Am cerut conexarea unui dosar . Instanta trb sa mi motiveze refuzul ?
Cel mai recent răspuns: ContSters341448 , utilizator 10:06, 30 Ianuarie 2015
Stimat forumist,

Se va motiva prin încheiere de ședință. Dar respingerea conexării nu este de natură să vă afecteze major, deoarece nu se resping cererile - dosarele - pe care le-ați dorit conexate, ci se judecă separat.

Cu stimă.
Da, instanta va motiva de ce a procedat asa.
Nemotivarea nu ar fi ceva legal...

Pentru ce va interesa conexarea?
era vorba de o demolare a unor constructii ilegal edificate pe un teren conum si care este supus partajului judiciar . vroiam sa l conexeze la partaj si a spus ca nu admite conexarea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conexare dosar ContSters338989 ContSters338989 Am un proces de partaj judiciar inca pe rol , si unul pentyru \\" a face \\" , am cerut demolarea unor constructii edificate ilegal pe terenul aflat in ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar lancranjan lancranjan Buna seara . Sunt coproprietar si am cerul iesirea din indiviziune . Nu ne-am inteles , asa ca am ajuns la judecatorie . Am cota ideala de 1/3 , am act ... (vezi toată discuția)
Constructii pe teren supus partajului judiciar lancranjan lancranjan Pe terenul supus partajului judiciar sunt construite ilegal (fara autorizatie de cosnstructie si fara acordul coproprietarilor) . In acest caz noi ca si ... (vezi toată discuția)