avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontaj pentru salariat administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontaj pentru salariat administrator

Administratorul societatii care este asociat unic si in acelasi timp salariat al societatii poate lucra in cadrul societatii si trecut in pontaj in acelasi timp toate zilele saptamanii renuntand astfel la acordarea celor 2 zile de repauz saptamanal? Mai exact lucreaza L, M, M, J cate 7 ore/zi si V, S, D cate 4 ore/zi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:27, 30 Ianuarie 2015
Pontajul trebuie sa respecte contractul de munca.Orele suplimentare se platesc ca oricarui angajat.Contractul de munca nu are legatura cu faptul ca salariatul este si unic asociat.
Aveti grija ca la un eventual control riscati sanctiuni contraventionale , daca nu se respecta art.137 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj si ore de lucru saptamanale gabyautoro gabyautoro Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o problema? Cum fac C I M si Pontajul daca 2 salariati trebuie sa lucreaze 12 ore / zi (6 ore si 6 ore) - 7 zile pe ... (vezi toată discuția)
Pontaj cu problema Doina Elena Doina Elena La un supermarket s-a schimbat programul din 8 ore/zi, in 12ore/zi cu 24 h pauza (o zi da una nu). Statul de plata se face cu 8 ore/ zi, adica prezenta: 21 ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare si de weekend comancorinaadelina comancorinaadelina Buna seara, In legatura cu orele suplimentare si orele de weekend , am urmatoarea situatie: un salariat lucreaza de luni pana vineri cate 10 ore pe zi, ... (vezi toată discuția)