Buna ziua. Am avut un proces in 2012-2013, pe care l-am pierdut la judecatorie in luna mai. Ulterior, avocatul care ma reprezentase m-a sfatuit sa fac recurs. Nu prea aveam mari sanse de castig. Am facut totusi cum m-a sfatuit. Am primit termen in octombrie 2013. Dupa cum respectivul avocat asta a facut tot procesul , doar a obtinut amanari, nu s-a prezentat la termen. A trecut de atunci un an si 3 luni. Intre timp, mi s-a instituit poprire pe salariu, am platit amenda initiala si cheltuielile de judecata pentru prima faza a procesului. Am primit acum citatie la tribunal, pentru luna februarie. M-am uitat pe portalul instantelor, recursul fusese suspendat in octombrie 2013, conform 155/ c. pr. civ.
Intrebarea ar fi: ce trebuie sa fac eu acum? Recursul nu mi-a folosit la nimic, amenda respectiva tot am platit-o. Cu avocatul nu am mai tinut legatura. Nu mai am ce probe sa depun. Plus ca, imi luasem gandul de la acest proces, care a fost destul de obositor psihic. Trebuie sa ma prezint, pot sa formulez o cerere de renuntare, sau se va perima procesul?
Multumesc
Avand in vedere ca ati achitat c/v amenda initiala si cheltuielile de judecata pentru prima faza a procesului.,ca nu detineti motive intemeiate pentru a sustine recursul,este de preferat sa informati oficial instanta ca ati platit obligatiile dispuse in hotararea de fond si ca nu mai intelegeti sa sustineti cererea de recurs