avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Suspendare activitate II
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Suspendare activitate II

Buna,

Am o intreprindere individuala a carei activitate am suspendat-o la Reg. Comertului in 24.01.2013, dar nu am stiut sa o suspend si la Finante. In 2014 am avut o proprire de 4800 lei pe cont, bani pe care i-am trimis la Finante si am dus si declaratiile conform carora reiesea ca intreprinderea individuala este suspendata. Mi s-au facut recalculari si s-a ajuns la concluzia ca mi s-a inapoiat 2614 lei si restu nu se mai inapoiaza din cauza ca am dus declaratia cu intarziere. Exista vreo lege care stipuleza ca ei au voie sa nu inapoieze banii daca declaratia se depune cu un an si 3 luni mai tarziu?

Va multumesc,
Laura.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:51, 30 Ianuarie 2015
Nu trebuie sa puneti problema asa din moment ce partea dumneavoastra de obligatie ce va revenea la suspendarea I.I. nu ati indeplinit-o. Daca nu ati depus la timp actele primite de la registrul comertului ei nu aveau de unde sa stie ca ati optat pentru suspendare. Ei chiar au respectat si aplicat codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare intreprindere individuala cu activitate suspendata codrut-sebastian codrut-sebastian Buna seara, Am o Intreprindere Individuala a carei activitate am suspendat-o de doi ani din cauza datoriilor si a impozitelor nejustificat de mari. Intre ... (vezi toată discuția)
Cas pentru pfa dreptu dreptu Buna ziua, Am o problema pentru care mintea mea de roman nu prea o poate intelege. Sotia mea are un pfa redeschis dupa perioada de crestere copil in luna ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala - cost infiintare, taxe si contributii de platit danielacarmen danielacarmen Imi spuneti va rog, in cazul unei persoane care are doreste sa infiinteze o intreprindere individuala, care sunt costurile deschiderii acestetia si care sunt ... (vezi toată discuția)