avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... De ce am salariul asa mic?
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

De ce am salariul asa mic?

Buna ziua! Sunt functionar public in cadrul unei primarii pe functia de Consilier, clasa I, grad profesional asistent, cu vechime pe post de 4 ani si o vechime in munca de peste 10 ani. Vreau sa ma lamureasca cineva de ce am salariul de 888 lei in mana..Nu stiu unde sa caut cum se calculeaza..Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nascu , utilizator 09:16, 17 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Din pacate asa personal avem la Primarie, care stau pur si simplu degeaba si sunt interesati doar de problemele lor. Mai ciudat este faptul ca la inceputul lunii asteia am trimis instiintare catre ANFP privind organizarea concursului de promovare in grad si nu am primit nici un aviz si responsabilul institutiei noastre din cadrul ANFP, a raspuns odata la telefon si atat...nu mai raspunde doamna....:(
Ultima modificare: Marți, 17 Februarie 2015
nascu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare pe un grad "imediat superior"sau recrutare pe un grad " superior" barbutmar barbutmar Buna ziua, Sunt functionar public in cadrul administratiei publice locale incepand cu anul 2005.Postul pe care am sustinut consurs si am fost admis- consilier ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad principal PRUNA CORINA PRUNA CORINA am vechime de 5 ani si 7 luni pe functia de cons. juridic .Un an am fost pe functie publica ,grad asistent, doi ani pe functie contractuala,din 2010 din nou pe ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa andi_clane andi_clane Functionar public referent III, grad superior treapta 1, salariu de bază 1054 + 25% vechime ,după examenul de promovare în clasă în ce grad şi ce salariu ... (vezi toată discuția)