Cauza este de forma: reclamat (vanzator) bunica / parat (cumparator) mama (fiica reclamantei)
Dosarul se judeca pe fond de 2 ani.
Reclamanta (reprezentata de unchiul meu) incearca sa dovedeasca ca este un contract de intretinere mascat.
Nulitatea absoluta nu poate fi dovedita din actele depuse la dosar (exista dovada scrisa chiar de reclamant ca a primit banii; nu i-a fost incalcata niciodata clauza de uzufruct viager (desi prin actul incheiat parintii mei nu ereau obligatii, sa aiba grija de bunica au avut grija de ea si un un an dupa deschiderea procesului) - in incercarea de a se impaca tata a fost la ea si in ziua in care a murit.
In aceasta situatie judecatoarea (care o impiedica constant pe avocata mea sa ne apere - si aproape o impiedica sa si vorbeasca) poate prin "absurd" sa decida anularea actului si revenirea partilor la situatia anterioara?
Dvs ne intrebati cum ar putea sa decida un magistrat fara sa cunoastem dosarul dvs,probele administrate etc.Daca prin ,,absurd ''se pronunta o hotarare care va nemultumeste aveti la dispozitie caile de atac legale.