avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil

Buna ziua,am o problema:alocatia de stat al fetitei mele de42 ron ii ia fosta sotie pe card.Mentionez ca sunt divortat si fetita e in custodia mea si locuieste cu mine.Ce acte imi trebuie ca sa trec alocatia fetitei pe numele meu sa o primesc direct eu prin posta si unde trebuie sa depun actele?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 17:49, 30 Ianuarie 2015
Aveti nevoie de hotararea judecatoreasca prin care v-a fost incredintat copilul, copie dupa certificatul de nastere, copie dupa cartea Dvs. de identitate, o cerere.
Aceste documente vor fi duse la AJPIS din raza teritoriala a domiciliului Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil de 11 ani de la statul german olariuana olariuana Sunt divortata si cu fostul sot am o fetita de 11 ani . Prin Sentinta de div.fetita mi-a fost incredintata mie pentru crestere si educatie si pensie lunara in ... (vezi toată discuția)
Cum schimb alocatia copilului de pe numele tatălui pe numele mamei în cont bancar Cristina  Iulia Cristina Iulia Bună ziua. Cum pot sa schimb alocatia copilului de pe numele tatălui pe numele mamei(eu). Specific noi nu am fost căsătoriți și nu suntem (vezi toată discuția)
Alocatie minor alina.livia alina.livia In fapt suntem despartiti din iulie 2014. Din noiembrie 2014 nu mai locuim impreuna. Alocatia pt fetita vine pe numele fostului concubin. Fetita locuieste la ... (vezi toată discuția)