avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Audiere parte vătămată
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Audiere parte vătămată

În cazul unei plângeri formulate la Parchet pentru un concurs de infracțiuni, parchetul a soluționat cauza fără a dispune și uza de audierea părții vătămate. Cu toate că soluția procurorului a fost atacată pe motivul acesta, această soluție luată fără audierea părții vătămate a rămas corectă și justă.
Întrebarea mea este în ce condiții este permis așa ceva, mai exact se poate soluționa o plângere penală fără audierea părții vătămate?
Cel mai recent răspuns: ContSters343833 , utilizator 14:28, 1 Februarie 2015
Da, nu este necesară audierea persoanei vătămate. Art. 315 CPP
cod procedura penala sau noul cod de procedura penala
NCPP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala nesolutionata- procedura ? Narcisa_ Narcisa_ Buna seara, Doresc sa va impartasesc situatia prin care trec, in vederea unei solutii favorabile. Iata speta: Anul trecut, prin luna iulie, am depus o ... (vezi toată discuția)
Renuntare u.p. art. 318 cpp. _Alin_ _Alin_ - Judecatorul de camera preliminara admite plangerea impotriva ord. procurorului, trimitand cauza la parchet pentru completare u.p. - Procurorul pune in ... (vezi toată discuția)
Art.247 ncpp internarea medicala provizorie a suspectului Ing.Valentin Ing.Valentin Sunt parte vatamata intr-un dosar pentru violenta in familie, iar unchiul meu are calitatea de SUSPECT, avand in vedere comportamentul anormal si agresiv al ... (vezi toată discuția)