Situatie: presedintele asociatiei refuza orice comunicare de la mine, refuza corespondenta si mi-a trecut in asociere cu cenzora si administratorul de plata aiureli la intretinere. Am contestat, in termenul legal intretinerea, refuza si scrisoarea aceea, a ramas la posta.
Va rog, nu vreau sa detaliez, nu asta e subiectul. Am sa ii predau arhiva asociatiei care e la mine de cativa ani, refuza sa o ia si pe aceea. Primaria nu intervine, nu amendeaza, politia la fel.
Trebuie dat in judecata si caut un model de cerere de chemare in judecata a acestui individ. Sau, daca puteti, prin mesaj privat, sa imi recomandati un avocat spirt, serios (mai ales serios) si nu scump (ca la bani toti se infig dar la treaba mai putin...) sa ma reprezinte, va rog sa-mi scrieti un mesaj privat.
Multumesc.
Pentru ca timpul meu e limitat, va rog sa nu va suparati daca nu voi divaga de la subiect.
ca sa cereti un avocat trebuie sa precizati in primul rand :)))) de unde sunteti. Iar pentru presedintele asociatiei, acesta este doar un reprezentant al proprietarilor iar daca proprietarii nu sunt de acord cu ceea ce face el si comitetul, pot fi inlocuiti. Inteleg ca ati fost si dvs. presedinte sau administrator daca detineti arhiva.Fondat pe acest motiv consider ca stiti legea 230/2007. Aveti toate hartiile ca ati incercat prin corespondenta sa rezolvati problema deci aveti dovezi. Pentru intretinere printr-o actiune in obligatia de a face chemati in judecata asociatia si printr-o expertiza tehnica de specialitate verificati calculele ce apar pe listele de plata.
Sunt din Bucuresti. Va rog mesaj privat daca exista un avocat asa cum caut eu. Serios si competent, nu scump.
Stiu legea 230 foarte bine. Multumesc de raspuns.
Am vazut modele de cerere de chemare in judecata ale asociatiei catre proprietari, ale proprietarilor catre asociatie nu exista? Romanii inghit multe.... nu misca in front... de aia soarta asta!!1