De cel putin 9 ani, in asociatia de proprietari, nu se respecta nici legea 230, nici drepturile mele, de catre presedinti diversi care sunt manipulati de un administrator batran, barfitor si profitor. El instiga la nerespectarea legilor. Astfel, presedintii nu primesc nici un fel de corespondenta de la mine, refuza sa raspunda la contestatii lista intretinere, la orice, de fapt. Pur si simplu fac abuzuri mari de functie. Nimeni din bloc nu doreste sa fie presedinte si de aceea se abuzeaza la greu.
Acum, va rog, intrebarea mea este: sa chem in judecata se poate doar pe presedinte? Pentru ca nu mi se pare corect ca un bloc intreg sa plateasca pentru un abuziv care face ilegalitati.
El se ascunde sub poala asociatiei si avocatii vor fi platiti din banii tuturor ca sa il apere pe el. De fapt, pe acel administrator.
Primaria nu le face nimic, cum bine stiti ca oti fi incercat si dvs. cu primaria pentru unii clienti ai dvs.
Deci...? Asociatia sau se poate presedintele singur?
De asemenea, m-ar ajuta sa stiu cat este taxa de timbru judiciar pentru actiune Obligatia de a face. Orice solutie aplicata de dvs. si care a functionat este binevenita. Rog raspuns exclusiv de la un jurist.
Va multumesc.
Asociatia este reprezentata de presedinte,chemati i9n judecata asociatia rperezentata prin presedinte,taxa judiciara de timbru se calculeaza la valoarea pretentiilor conf.OUG nr.80/2013
Deci sub nici o forma nu poate fi el dat in judecata sa raspunda pentru faptele sale? Ca nu mi se pare ok sa platim cu totii pentru un om care nu vrea sa respecte nici o lege.
Multumesc, domnule avocat.
Da, domnule avocat insa in Romania plangerile penale sunt un fel de joaca, nu se iau in serios nici cand sunt cazuri serioase.
Nu stiu de ce...Adica banuiesc.
Multumesc.