avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Imputernicire pt. reprezentare la sedinta - Asociatie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Imputernicire pt. reprezentare la sedinta - Asociatie Proprietari

Administratorul asociatiei, intrucat este un personaj foarte cunoscut de catre toti locatarii blocului, a "adunat" 12 procuri de la diversi locatari pentru a le folosi in scop propriu pentru vot. Mai mult decat atat, toate imputernicirile sunau cam asa "...dl. X imputerniceste pe dl administrator Y sa-l reprezinte la sedinta din data de ... , precum si la cele viitoare...". Eu, in calitate de presedinte de asociatie, l-am atentionat si i-am comunicat ca fiecare sedinta in parte va necesita cate o procura, care este valabila numai pentru sedinta in cauza. In niciun caz nu se accepta una singura cu valabilitate extinsa. Sau daca se doreste asa ceva, sa se treaca prin Notariat. Administratorul in cauza, mi-a sugerat sa vin cu raspuns scris de la un avocat, si numai atunci va accepta ca nu are el dreptate.
Poate ma ajuta cineva cu un raspuns competent, ca sa-l priceapa si acest administrator de bloc.
Multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 20:16, 26 August 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari,respectiv are obligatia sa respecte deciziile comitetului executiv
Dvs ca si presedinte de asociatie de proprietari,in calitate de presedinte al comitetului executiv,puteti analiza situatia si puteti emite decizie care sa prevada ca delegatia proprietarului are valabilitate pentru o singura adunare generala
Puteti de asemenea sa decideti inclusiv cate delegatii poate depune un locatar
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca este evident ca este manipulare pura.
O adunare generala o convoaca comitetul, nu administratorul.
Voturile trebuie sa fie date strict de catre cei prezenti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie fara presedinte, presedinte decedat in 2009 cgabriela cgabriela Ce se poate face? Presedintele asociatiei de proprietari a decedat in aprilie 2009, iar administratorul nu a facut nici o sedinta de atunci, de cate ori am ous ... (vezi toată discuția)
Alegerea presedintelui ContSters303335 ContSters303335 Buna ziua, Am participat la o sedinta a asociatiei de proprietari unde pe ordinea de zi era demiterea presedintelui asociatiei si a administratorului, in ... (vezi toată discuția)