avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Malpraxis cu urmari grave
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Malpraxis cu urmari grave

in urma cu 6 ani am avut mari dureri de cap, ca urmare am mers la neurolog care mi-a recomandat RMN la o clinica din Timisoara. Am platit RMN ( nefiind bani la CASS desi eram asigurata). Medicul care a citit RMN de la clinica respectiva a spus ca sunt perfect sanatoasa si la fel si medicul care m-a trimis. Recent dupa 6 ani de zile, am lesinat si s-a descoperit ca am o tumoare pe creier. Am cerut din arhiva clinicii RMN-ul care l-am facut in urma cu 6 ani si l-am dus la interpretat la alt medic care mi-a confirmat ca am avut tumoarea si in urma cu 6 ani... Timp in care eu nu m-am tratat si tumoarea a evoluat. Ce am de facut impotriva clinicii respective?
Cel mai recent răspuns: calista_me , utilizator 17:37, 2 Februarie 2015
Medicul este angajatul Clinicii, deci eu ma indrept impotriva Clinicii. Pentru ca clinica respectiva are rolul de a interpreta RMN-ul, nu doar sa il faca. Cat despre Colegiul Medicilor... nu cred ca are rost sa imi pierd timpul cu ei, actul dat de ei nu ma ajuta in instanta in cazul unui proces civil pentru daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat va rog frumos ! - recuperare cheltuieli operatie Florian59 Florian59 DACA o clinica privata de neurochirurgie , prin medicul care o reprezinta nu-si face treaba cum trebuie ,......cazul meu , am dat 20000 de lei pt. o operatie ... (vezi toată discuția)
Malpraxis miralex123 miralex123 In urma unui rmn cranian mi s-a pus diagnosticul de importanta atrofie corticala bilaterala frontala si parietala. Cu rezultatul m-am dus la medicul neurolog ... (vezi toată discuția)
Sfat: obtinere despagubiri pentru dispozitiv medical de slaba calitate CalianOlimpia CalianOlimpia Mă numesc Călian Olimpia,am 47 de ani,locuiesc în Cluj-Napoca.Vă scriu pentru a vă cere sprijin și ajutor.Pentru a înțelege de ce vă cer acest ... (vezi toată discuția)