avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Art 19, 25,397 C.proc.pen.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Art 19, 25,397 C.proc.pen.

Am fost victima unei fraude imobiliare pentru care am intentat proces civil si penal. S-a emis sentinta in care se specifica urmoatoarele:"...in baza art 19, 25, 397 C.p.p admite in parte actiunile civile formulate in cauza si in consecinta obliga inculpatii sa restituie suma".Ma puteti ajuta cu un raspus?
Ce inseamna de fapt?
Ca imi voi recupera banii?
Ultima modificare: Duminică, 1 Februarie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: ContSters343833 , utilizator 10:47, 1 Februarie 2015
DA. După ce hotărârea devine definitivă o puneți în excutare prin intermediul unui executor judecătoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale Razvan1103 Razvan1103 Buna ziua, in urma unui proces avut ca parte vatamata / loviri si alte violente, sentinta data a fost : condamnă pe inculpatul la pedeapsa de 2700 lei ... (vezi toată discuția)
Apel pronuntare decizie fond in caz de inselatorie alexxxxx alexxxxx Imi cer scuze anticipat daca am postat in categoria gresita dar nu am identificat alta care sa corespunda situatiei mele. Buna seara, Astazi am vazut pe ... (vezi toată discuția)
Plata daune morale j_add j_add Buna ziua! Suntem in cele 10 zile cu drept de apel de la comunicarea solutiei intr-un proces penal in care au fost cerute si daune morale + ... (vezi toată discuția)