avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere fara permis

buna ziua ! la mine e putin mai complicat, am doua dosare penale; 1 am condus sub influenta bauturilor alcoolice antre timp dosarul era la parchet deci nu eram condamnat.dosarul data din 15 august 2013. an data de 1 iunie 2014 am condus pe o strada la sat circa 800 metri si cu alcolemie 0.20. an noiembrie 2015 am fost comdamnat la 10 luni cu amanare 2 ani. as vrea sa stiu ce se va antampla cu al doilea dosar? ma condamna cu executare ? sau ce se mai poate antampla? va multumesc..
Cel mai recent răspuns: ContSters343833 , utilizator 18:50, 2 Februarie 2015
Multumesc frumos de raspuns .. ancerc sa anteleg ce miati relatat mai sus, dar nu ma prea prucep eu asa bine la legi. Ma scuzati, an concluzie e posibil sa fac anchisoare? Va doresc o seara placuta tuturor...
Din păcate da, este posibil. Angajați-vă un avocat și vă va îndruma el. E important ce se dispune în dosarul de la parchet pentru a doua infracțiune. Baftă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea aplicarii pedepsei dumutaadrianred dumutaadrianred Buna, in cazul unui inculpat care a primit o amanare a aplicarii pedepsei si are pe rolul instantei un dosar , acesta poate primi o pedeapsa cu suapendare ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pbuzdugan pbuzdugan Am vreo șansa sa scap de închisoare ? In primul dosar am avut condamnare de 10 luni de închisoare cu amanarearea pedepsei pe 2 ani , și in acești doi an ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan in perioada de incercare mihaistanciu mihaistanciu In martie 2012 am primit un an de inchisoare cu suspendare si 3 ani de incercare pentru conducere autovehicul neinmatriculat si numere false ( desi erau ... (vezi toată discuția)