avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Statut asociatie obste
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Statut asociatie obste

vrem sa infiintam o asociatie non profit a crescatorilor de vaci care vor paste pe pasunea Primariei, in baza unui contract de inchiriere, asociatia va primi subventia pe teren si animale.Va rog ajutati-ne cu un model de statut! Cum obtinem cod fiscal? :(
Interventie moderator:
Va rog sa va completati adresa de email la sectiunea profilului utilizatorului pentru ca cei ce vor sa va ajute sa va poata trimite fisiere cu materialele solicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie crescatori de animale miamariaa96 miamariaa96 Buna seara! Sunt membru al unei asociatii de crescatori de animale, respectiv bovine si ovine. As dori sa stiu care imi sunt drepturile de membru al acestei ... (vezi toată discuția)
Pasunatul abuziv pe pasunea comunala johnnydanut johnnydanut Buna ziua! Sunt presdintele unei asociatii a crescatorilor de animale ce a concesionat de la primarie pasunea comunala si din cand in cand gasesc pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Probleme grave cu subventia pe pasunat a unei comunitati bil63 bil63 Buna ziua. Am sa incerc sa fiu cat mai succinct in problema noastra. In anul 2003 in localitatea noastra a luat fiinta o filiala a asociatie a crescatorilor ... (vezi toată discuția)