avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Salariu inspector de specialitate
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Salariu inspector de specialitate

Buna ziua !
Sunt angajat ca inspector de specialitate intr-o unitate de asistenta medico sociala in sistemul bugetar, 3 ani vechime in unitate si 4 ani in munca si am un salariu da baza de 1093 lei. Este corect salariul sau cat ar trebui sa am? Multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 1 Februarie 2015
icv, utilizator
Cel mai recent răspuns: icv , utilizator 21:05, 6 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de incadrare mixi64 mixi64 am terminat colegiul si de la 1 ianuarie 2008 sunt angajat pe post de asistent medicina generala cu un salar de incadrare de 553lei. este normal acest salar? ... (vezi toată discuția)
Cum se socoteste sporul de vechime,de ce nu se vede diferenta la salar intre angajatii vechi si noi? manci manci Buna ziua O problema mare la angajatii care au peste 25 de ani lucrate si nimica diferenta nu vede la salar fata de o angajata noua care n-a lucrat inainte ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionari publici madalina.lacatus madalina.lacatus Buna seara , numele meu este Madalina si am si eu o intrebare legata de salarizare.Sunt inspector 1A pe baza de -contract de munca in cadrul unei primarii iar ... (vezi toată discuția)