va rog mult pentru calcularea salariilor indexate,majorate si recalculate precum si celelalte drepturi, ce se ia in calcul, salariul anterior concedierii, se aplica coeficientul inflatiei, ce se mai recalculeaza, iar celelalte drepturi este vorba indemnizatii concediu odihna.multumesc frumos
1. Ati pus aceeasi intrebare pe mai multe topicuri si vi s-a raspuns la fiecare. Nu mai faceti asa! De aceea nu gasiti raspuns la intrebare.
2. Considerati ca nu ati fost concediat si calculati ce salarii ati fi avut de atunci si pana acum (tinand cont de majorarile legale sau date de angajator la ceilalti salariati), faceti diferenta si inmultiti cu indicele de inflatie din fiecare perioada (indice dat de INS in fiecare luna). Asta este sume pe care sa o cereti.
presupun ca este vorba de o perioada mai mare de timp
exemplu: nov 2008-iunie 2009
salariu baza=minim pe economie(necalificat)
Calculati salariul
-pentru perioada nov-dec 2008 la minimul de atunci 500 lei , la restul de plata aplicati coef inflatie
-concediu de odihna neefectuat aferent 2008
-pentru perioada ian-iun 2009 la minimul de atunci 600 lei , la restul de plata aplicati coef inflatie
-concediu de odihna neefectuat aferent 2009
Faceti total si obtineti dreptul
Restul depinde de ce ati mai castigat-tichete masa, vacanta, prime concediu, ore suplimentare etc
Contactati un expert contabil
ok, te cred, eu luasem un exemplu ipotetic si nu m-am uitat pe evolutia salariului minim pe economie in timp (iar memoria nu mi-o incarc mai mult ca nu functioneaza-poate memo plus!?)
Oricum nu cred ca persoana care a intrebat poate sa isi faca calculul singur (din ce am vazut eu aici in forum)