avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune sau nu ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune sau nu ?

Buna ziua,acum o saptamana am vanzut o masina de gheata unui barbat din alt judet fata de al meu si am trimis-o cu curier , el mi-a trimis rambursu ,eu am luat banii si totul a fost bine, astazi imi spune ca nu merge masina si ca merge la politie pentru inselaciune, aici intervine intrebarea mea ,exista aici subiect de inselaciune ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:32, 2 Februarie 2015
Nu vad inselaciune. Nu mai are garantie masina de gheata? Era in stare de functionare cand ati livrat-o?
Nici eu nu o vad ca inselaciunea insa in prezent nu se stie niciodata ce iese daca depune plangere intrucat depinde de ceea ce se constata la politie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala inselaciune - achizitie online djidji_thebest djidji_thebest Am nevoie de un sfat din partea celor priceputi. Sunt pentru prima data intr-o astfel de situatie, motiv pentru care nu stapanesc prea bine instrumentele care ... (vezi toată discuția)
Acuzatie falsa tincaflavius909 tincaflavius909 Buna seara! Am vandut un telefon mobil pe un site de anunturi online. Telefonul era intr-o stare foarte buna,dat find ca este un telefon de 2-3 ani. Am sunat ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa, ce pot face? lordsvg lordsvg Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)