avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Scoatere administrator act constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Scoatere administrator act constitutiv

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema : sunt administrator al unei societati comerciale de aproximativ un an si jumatate ( nu si asociat ) . Eu doresc sa ies din actul constitutiv al firmei, pentru ca mi-am infiintat propria firma, de care trebuie sa ma ocup, si doresc sa plec de la firma pentru care lucrez acum. As dori sa stiu daca pot merge la Registrul Comertului si pot rezolva ceva acolo, pentru ca asociatul unic nu are pe cine sa numeasca momentan administrator, el nu doreste sa fie si administrator ( este in alta tara si nu poate veni aici ), iar eu nu pot astepta la nesfarsit hotararea lui. Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: bia79 , utilizator 15:12, 2 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti anunta REgistrul Comertului de faptul ca dvs nu mai doriti sa fiti administrator sau sa numiti un alt administrator prin modificarea actului constitutiv.Succes!
Asociatul nu vrea/ nu poate/ nu are chef sa numeasca alt administrator pentru ca nu doreste ca eu sa renunt. Eu nu mai pot indeplini aceasta calitate si vreau sa plec. Din partea asociatului eu o vad deja ca rea vointa. cred ca am sa vad ce imi zic cei de la ORC. Va multumesc pentru raspunsuri.
Depuneti la Registrul Comertului actul prin care dvs nu mai doriti sa fiti administrator si prin aceasta, situatia va fi opozabila tertilor. O zi buna!
Doamnelor, multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de administrare Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Este obligatoriu inregistrarea contractului de administrare la Registrul Comertului? Se presupune ca administratorul este delegat de catre asociatul unic ... (vezi toată discuția)
Renuntare la functia de administrator soc comerciala matar matar in situatia in care un administrator renunta la functia sa intr-o societate comerciala trebuie sa anunte si administratia finantelor de acest fapt? multumesc ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator neacceptata de orc andreamarchesi andreamarchesi Am o problema, va rog sa ma ajutati cu sfaturi!!! Sotul meu este administrator intr-o societate din care doreste sa se retraga....la Orc ne-au refuzat pe ... (vezi toată discuția)