avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale O persoana fizica cu datorii la stat poate infiinta un ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

O persoana fizica cu datorii la stat poate infiinta un SRL?

Daca se doreste infiintarea unui SRL cu asociat unic si administrator o persoana fizica care are datorii la stat, este vreo problema in infiintarea societatii la registrul comertului?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 16:41, 2 Februarie 2015
Dar amenzile de circulatie?
Atentie in cazierul fiscal sunt sau nu trecute fapte iar in certificatul fiscal sunt insctise datoriile, deci solicitati cazier fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate-asociat cu datorii la finante? roxyalexandru roxyalexandru Buna seara! Este posibila infiintarea unui SRL cu doi asociati daca unul dintre acestia are datorii neachitate la finante?(amenzi, restante ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal gabrieledi gabrieledi Buna ziua!O intrebare,va rog...Sunt din Botosani dar,acum 2 luni m-am mutat in Constanta.Inca nu mi-am facut mutatia pe buletin,deci adresa de pe buletin este ... (vezi toată discuția)
Nu pot indeplini calitatea de asociat unic si administrator al unui srl??? IuliaPopescu IuliaPopescu Cineva rog sa imi explice de ce - sau poate am avut nenorocul sa dau peste un notar nestiutor - de ce ca sa am calitatea de asociat unic trebuie sa nu am ... (vezi toată discuția)