avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere pentru situatia din penitenciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere pentru situatia din penitenciar

buna ziua.as avea o intrebare:unde ar putea face pietenul meu o plangere pentru situatia din penitenciar,aici in tara...??pentru a putea face plangere la cedo e nevoie de a face aici in tara mai intai,dar unde ?multumesc:)
Cel mai recent răspuns: biblos , utilizator 09:49, 19 Februarie 2015
1-Pentru a putea fi admisa o cerere adresata autoritatii CEDO,exista mai multe conditii printre care acea ca spta respectiva sa fi parcurs toate instantele nationale
2-Prietenul dvs poate adresa sesizare oficiala autoritatii nationale a penitenciarelor
pai inafara de anp unde as mai putea sa fac ??pentru ca acolo clar nu voi gasi rezolvare
Deschizi proces la orice judecătorie împotriva ANP,pentru abuzurile și condițiile din penitenciarul respectiv...apoi urmezi pașii. procesul de fond, apelul , recursul. Clar că nu ai cum face sesizare la ANP, doar pe ei îi dai în judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cedo sau revizuire? dianaenache dianaenache in urma unui dosar furt calificat paguba 1500 lei cu 3 autori, unul din ei neprezentandu se la proces pt ca nu e in tara,martorii l au descris pe acesta cu ... (vezi toată discuția)
AcÞiune cedo daune morale si materiale miki70_is miki70_is Am avut un proces civil pe care l-am câştigat atât pe fond cât şi în recurs,întrebarea este pot să intentez acţiune directă la CEDO pentru daune ... (vezi toată discuția)
Cerere de schimbare a penitenciarului cezarad cezarad Doresc sa va intreb unde se depune o cerere de Schimbare a penitenciarului si ce conditii sumare ar trebui sa indeplineasca un condamnat pentr ua putea ... (vezi toată discuția)