avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reexaminare amenda judiciara in termen de 15 zile de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reexaminare amenda judiciara in termen de 15 zile de la ?

Instanta mi-a aplicat amenda judiciara odata cu respingerea contestatiei.
Am aflat aceasta din incheierea de pe situl tribunalului, nu mi s-a spus in timpul sedintei.
Trebuia sa imi trimita motivarea in 5 zile... insa, iata, de la 20 ianuarie au tot trecut, si n-am primit nimic.
Inteleg ca ca sa fac plangere impotriva incheierii de respingere a contestatiei, trebuie sa fac in termen de 3 zile de cand imi ajunge acasa solutia respectiva.
Dar e acelasi lucru valabil si cu amenda??
In concret, maine se implinesc 15 zile de la 20 ianuarie... sau cele 15 zile in care pot cere reexaminarea trebuie numarate tot de cand imi trimite instanta motivarea acasa??
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 17:01, 2 Februarie 2015
15 zile de când vi se comunică acasă.
Sunt f nedumerit: daca trebuia sa dea motivarea in 5 zile... iata, nici dupa 15 zile nu mi-a fost comunicata. E posibil asa ceva??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva procesului-verbal de contraventie, neglijenta AndiL AndiL Buna ziua, Problema ar fi urmatoarea: Sunt din Bucuresti. In data de 05.08.2014 am trimis Tribunalului Constanta o plangere impotriva unui proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Pot face recurs in cazul de mai jos? danadana1 danadana1 Buna ziua, Doresc a va prezenta situatia in care sunt, azi vara in luna iulie 2014 am primit o amenda uriasa de 900 lei pentru care am depus contestatie ... (vezi toată discuția)
Baza legala care interzice comunicarea actelor pe email. baza legala pt amenda judiciara pt nerespectare Krissia . Krissia . 1. As vrea sa stiu si eu daca exista o baza legala care imi interzice sa trimit actele la instanta pe email. 2. Baza legala care permite sa fiu sanctionata ... (vezi toată discuția)