avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... respingere cerere ca ramasa fara obiect
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

respingere cerere ca ramasa fara obiect

Am iesit la pensie in noiembrie 2014.In C.C.M.este prevazut ca la implinirea a 30 ani de vechime in unitate sa se acorde o prima jubiliara ,fapt implinit in iulie 2014.In luna noiembrie am facut cerere sa-mi dea si acea suma odata cu ultima lichidare. Cererea a fost respinsa pe motiv ca "nu sunt bani ".Am actionat in judecata societatea si cu 5 zile inainte de termen am primit suma in discutie.Rezolutia tribunalului a fost de respingere a cererii pe motiv ca "cererea a ramas fara obiect" , cu apel in 10 zile.Sunt sanse sa obtin cheltuielile de judecata daca au fost stipulate de la inceput?Avocatul a incurcat data si nu a fost la proces.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:15, 2 Februarie 2015
Daca avocatul nu a fost la proces, atunci ce cheltuieli de judecata mai solicitati ?

Aveti grija ca, instanța poate, chiar și din oficiu, să reducă motivat partea din cheltuielile de judecată reprezentând onorariul avocaților, atunci când acesta este vădit disproporționat în raport cu valoarea sau complexitatea cauzei ori cu activitatea desfășurată de avocat, ținând seama și de circumstanțele cauzei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca ytalyanu ytalyanu in cazul in care voi pierde procesul cu o societate pe actiuni in legatura cu desfacerea contractului de munca,e posibil sa-mi ceara cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judecata litigiu de munca ContSters147303 ContSters147303 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare, un angajat reclamant pierde procesul cu angajatorul, iar cel din urma cerere plata cheltuielilor de judecata. Exista ... (vezi toată discuția)
Se poate cere instantei diminuarea cheltuielilor de judecata? shcgusa shcgusa Se poate cere instantei diminuarea cheltuielilor de judecata? Ma refer in cazul in care onorariile sunt exagerate? (vezi toată discuția)