avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract intre persoana fizica si juridica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract intre persoana fizica si juridica

Buna ziua,

Pot face un contract de comodat intre persoana fizica si juridica (imobilul este al administratorului ca persoana fizica) si cea din urma(juridica) sa inchirieze ,sa incaseze venituri de pe urma acestuia unor terte persoane indiferent daca acestea sunt persoane fizice sau juridice ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: marcucarolina , utilizator 18:19, 2 Februarie 2015
Se poate. Sa specificati in comodat ca are dreptul sa inchirieze.
Buna ziua,

Deci un SRL poate face un contract de inchiriere unor persoane juridice cat si fizice in conditiile mentionate mai sus ?
Va multumesc !
Da, SRLul poate sa inchirieze oricui daca 1. Are acest drept conform contractului de comodat si 2. Desfasoara activitatea autorizata de inchiriere si subinchiriere de imobile.
va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închiriere apartament prin srl Rapid Silviu Rapid Silviu Buna ziua, vreau sa cumpăr un apartament prin credit persoana fizica, pe care să îl închiriez. Având în vedere greutatea cu care se desfășoară ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu obtinut prin contract de comodat Lulica Lulica Buna ziua In cazul unui SRL cu asociat unic, acesta face un contract de comodat prin care o parte din locuinta si terenul sau sunt date societatii pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat cu drept de subinchiriere? matesa matesa buna. am o nelamurire. in primul rand - poate exista contract de comodat intre doua persoane juridice? daca da, poate exista cu drept de subinchiriere? ... (vezi toată discuția)