O persoana juridica , comercializeaza produse de tip "gift" hand-made. Clientul doreste sa se realizeze livrarea direct la persoana careia ii face cadoul si sa ramana anonim. Daca acel cadou este mai "special" (nimic ilegal), in sensul ca e posibil sa-l deranjeze pe destinatar si eventual sa produca pagube sau vatamari, in ce conditii poate vanzatorul sa fie tras la raspundere si tinand cont ca s-a angajat fata de client ca acesta va ramane anonim fata de destinatar.
Daca aveti intrebari, va rog sa-mi spuneti.
Oricine cauzeaza un prejudiciu prin fapta sa, va putea fi obligat sa o repare. In speta, atat vanzatorul cat si cel care face cadoul ar putea fi trasi la raspundere.
Prejudiciu
Albocs1
Ce se intelege prin prejudiciu cauzat de un angajat (daca exista prevederi legale asupra valorii prejudiciului). Cum se poate dovedi vina sau nevinovatia unei ... (vezi toată discuția)
Posta romana
Knoppix
In urma cu 2 saptamani,am trimis un colet in tara(un laptop) cu plata ramburs(asa mi-a solicitat clientul).Destinatarul l-a primit,l-a desfacut si nu stiu prin ... (vezi toată discuția)