avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Obtinere permis auto/condamnat cu suspendare!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Obtinere permis auto/condamnat cu suspendare!

Buna ziua am fost condamnat cu suspendare sub supraveghere, in mai multe dosare, ultima condamnare a ramas definitiva anul trecut(2014) in februarie
Insa mai am 2 ani de supraveghere pana ma reabiluitez(2017)
Nu am posedat niciodata permis de conducere, eu stiam ca daca trece un an de la ultima condamnare pot da de permis insa curand visele mi-au fost ruinate si am aflat ca trebuie sa ma reabilitez si pot da deabia in 2017 daca gresesc(sper sa o fac) va rog sa ma corectati!
Intrebarea mea ar fi dacxa s-au adus modificari la codul rutier in 2014 sau odata cu noul cod rutier din aceasta luna care mi-ar oferii dreptul sa dau de permis sau daca exista alte portite legale
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Sorin laurentiu bara , utilizator 13:04, 17 Ianuarie 2021
Buna ziua ! Va rog frumos sa imi dati și mie un răspuns la cele 2 intrebari
a) am fost condamnat pentru refuz probe biologice de sânge cu 10 luni de suspendare și 2 ani de supraveghere și 2 luni de munca in folosul comunității. A-si vrea sa aflu dupa cat timp pot obține permisul de conducere dupa cele 10 luni de suspendare? sau dupa cei 2 ani de supraveghere?? Astept un raspuns Mulțumesc!!
Ultima modificare: Duminică, 1 Iulie 2018
Vasileprica, utilizator
Fix dupa un an de cand primesti hotarirea definitiva.
Buna ziua am si eu o intrebare am un dosear penal si am 4 ani cu suspendare de fapt mai am 2 ani si ceva imi puteti spune va rog daca am voie sa dau de permis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus fara permis maariusboros maariusboros Cumnatul meu a condus fara permis in 2007 si are cazier. Si vrea sa faca Scoala de Soferi . Am o intrebare pt. dumneavoastra . Mai poate da de permis daca in ... (vezi toată discuția)
Anulare permis.....redobandire ionutz_jjjjj ionutz_jjjjj buna ziua! -in 22 aprilie 2009 am fost prins de politie conducand cu PERMISUL SUSPENDAT; -pe 17 decembrie 2009 am fost trimis in instanta la proces si mi-a ... (vezi toată discuția)
Permis auto dannyss dannyss am primit 8 luni de inchisoare cu suspendare pt alcool la volan dupa cat tim pot da de permis dupa 2 ani ce expira cazierul sau dupa ce imi expira cele 8 luni ... (vezi toată discuția)